Anda ingin hantar Barang ke Amerika Syarikat?

  • Hubungi kami di Merong Freight bagi membantu anda menguruskan proses hantar barang ke Amerika Syarikat
  • Jaminan 100% penghantaran selamat dan tepat pada waktu
  • Prosedur yang mudah dan cepat

Kami di Merong Freight Sdn Bhd menyediakan perkhidmatan hantar barang ke Amerika Syarikat. Ini termasuklah servis “door to door” bagi hantar barang ke Amerika Syarikat. Perkhidmatan ini adalah melalui laut atau udara secara full container load (FCL) mahupun loose container load (LCL).

Door to door : Jikalau menggunakan kaedah “door to door” untuk menghantar barang ke Amerika Syarikat, pembawa pengangkutan akan mengambil barangan anda di pick-up point dan menghantar barangan anda tepat ke destinasi akhir yang dituju.

Apabila anda melakukan penghantaran barang ke Amerika Syarikat, pihak penerima hanya perlu menunggu di rumah sahaja. “Door to door” merupakan satu servis yang disediakan kebanyakan syarikat logistik antarabangsa termasuklah penghantaran barang ke Amerika Syarikat. Harga yang disenaraikan dalam perkhidmatan ini termasuk semua tugas penghantaran, pengendalian, cukai kastam menjadikannya pilihan yang mudah bagi pelanggan untuk menghantar barangan dari satu tempat ke kawasan yang jauh termasuklah hantar barang ke Amerika Syarikat.

Jika dibandingkan dengan penghantaran barang ke Amerika Syarikat secara standard, harga biasanya hanya merangkumi perbelanjaan yang dilakukan oleh syarikat perkapalan dalam memindahkan objek dari satu tempat ke tempat lain. Yuran kastam, cukai import dan tarif boleh meningkatkan dengan ketara kepada harga asas penghantaran barang ke Amerika Syarikat dan juga kawasan lain ketika barang tiba di pelabuhan.

Hantar Barang ke USAHantar Barang ke USAHantar Barang ke USA

Merong Freight turut menyediakan servis lain termasuklah packing, penyediaan kontena dan lori pengangkutan serta tenaga kerja. Segala urusan kastam, pelabuhan dan dokumen bagi tujuan penghantaran barang ke Amerika Syarikat dan lain-lain akan diuruskan oleh pihak kami. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah menyerahkan kepada kami barang tersebut. Semua proses dan prosedur penghantaran barang ke Amerika Syarikat yang dikehendaki akan kami siapkan.

Lawati kami di laman sosial :

Insta_Icon-300x300FB_ICON1-300x3002000px-Twitter_Logo_Mini.svg_-300x3002000px-Youtube_icon.svg_-300x300

Merong Freight Sdn Bhd

Mohon SEBUT HARGA anda ! Sila isi form berikut. Kami akan memberi maklumbalas dalam mas 24Jam.

Atau hubungi kami di 0351039688 / 9697

Permintaan Sebut Harga

  • (1)Lokasi Pengambilan & Penghantaran (2)Berat Barang & Dimensi Barang (3)Jenis Barang