Penghantaran Barang ke United Kingdom (UK)

  • INGIN BERPINDAH KE KEDIAMAN BARU!
  • INGIN BERPINDAH KE PEJABAT BARU!
  • KHIDMAT PENGHANTARAN BARANG KE UNITED KINGDOM DENGAN LEBIH MURAH!!

Memperkenalkan Merong Freight SDN BHD!

Kami menawarkan perkhidmatan kepada rakyat Malaysia untuk membuat penghantaran barang ke United Kingdom dgn

harga yang berbaloi!!

Tidak perlu risau tentang barang anda kerana kami merupakan agen penghantaran barang ke United Kingdom yang berpengalaman. Kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran barang ke United Kingdom dari pintu ke pintu jadi anda hanya perlu duduk di rumah sahaja.

Kami akan ambil barang dari rumah anda, uruskan penghantaran barang ke United Kingdom dan penerima hanya perlu tunggu di hadapan pintu rumah sahaja. Kalau nak cepat kami boleh melakukan penghantaran barang ke United Kingdom melalui udara. Kalau nak jimat kami gunakan jalan laut sebagai medium penghantaran barang ke United Kingdom.

penghantaran barang ke United Kingdom

Mungkin tuan-tuan dan puan-puan tidak memerlukan khidmat penghantaran barang ke United Kingdom kami lagi ketika ini, tetapi adalah lebih baik menyimpan nombor telefon kami agar tidak tergesa gesa kelak serta akan menyebabkan perpindahan atau penghantaran ke tempat baru yang sepatutnya menjadi pengalaman menarik akan menjadi mimpi ngeri buat tuan dan puan.

Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran barang ke United Kingdom yang professional serta selamat. Perkhidmatan termasuk membekalkan tenaga kerja terlatih untuk membungkus serta mengangkut, membekalkan peralatan membungkus seperti kotak dan menyediakan lori pengangkutan yang sesuai serta urusan kapal laut serta penghantaran kenderaan seperti kereta dan motor bagi penghantaran ke United Kingdom serta banyak lagi.

penghantaran barang ke United Kingdom

Bagi pelajar-pelajar Malaysia di United Kingdom, kami juga menawarkan perkhidmatan penghantaran barang ke United Kingdom daripada Malaysia. Antara barangan yang boleh dihantar ialah buku, pakaian, barangan makana dan sebagainya.

Kami mempunyai pengalaman luas dalam urusan perpindahan barang rumah, kenderaan, pejabat kerajaan serta swasta dan urusan kapal laut bagi penghantaran ke United Kingdom dan banyak lagi!

Lawati kami di laman sosial :

Insta_Icon-300x300FB_ICON1-300x3002000px-Twitter_Logo_Mini.svg_-300x3002000px-Youtube_icon.svg_-300x300

Merong Freight Sdn Bhd

→Mohon SEBUT HARGA anda ! Sila isi form berikut. Kami akan memberi maklumbalas dalam masa 24Jam←

Atau hubungi kami di 0351039688 / 9697

Permintaan Sebut Harga

  • (1)Lokasi Pengambilan & Penghantaran (2)Berat Barang & Dimensi Barang (3)Jenis Barang