Import Barang daripada China         

Jika anda ingin import barang daripada China, memperkenalkan Merong Freight Sdn Bhd.

Kami menawarkan tuan puan perkhidmatan import barang daripada China dengan harga yang berpatutan!!

“Saya tidak mengetahui apa-apa mengenai import barang daripada China, bolehkah saya percaya Merong?” Sudah tentu anda boleh! Kami dapat menjelaskan kepada anda mengenai apa sahaja yang anda perlu tahu tentang import barang daripada China kerana kami mempunyai pengetahuan dan pengalaman yang luas mengenai import barang daripada China, tidak perlu risau dan serahkan kepada Merong. Kami boleh mengimport daripada china dalam keadaan baik dan berkualiti.        

Import Barang daripada China

Mulakan penghantaran hari ini! Kami di sini untuk menyokong anda dengan pelbagai penyelesaian perkapalan dan pelbagai pengetahuan dalam penghantaran antarabangsa. Kami akan ambil barang dari China, uruskan semua urusan import barang daripada China dan anda hanya perlu tunggu di destinasi di Kuala Lumpur. Jika anda inginkan barang anda dalam masa cepat kami boleh melakukan urusan import barang daripada China melalui Udara, dan jika anda inginkan import barang daripada China dengan jimat kami gunakan jalan Laut sebagai medium untuk barang anda di import barang daripada China.  

Kami menawarkan perkhidmatan import barang daripada China yang professional dan selamat. Perkhidmatan termasuk membekalkan tenaga kerja terlatih untuk melakukan kerja pembungkusan serta mengangkut, kami juga membekalkan peralatan membungkus seperti kotak. Kami menggunakan semua medium pengangkutan (udara, laut, darat dan keretapi) daripada China, merangkumi perkhidmatan ‘door to door’ bagi memudahkan permintaan anda untuk import barangdaripada China                  

Hubungan yang telah kami tubuhkan dengan syarikat penerbangan antarabangsa, syarikat-syarikat perkapalan membuatkan kami boleh berunding untuk memberikan tuan puan kadar yang memuaskan serta memberikan anda tawaran yang terbaik mungkin bagi import barang daripada China.

Jangan bimbang tentang penghantaran anda apabila anda berurusan dengan kami kerana kami menyediakan satu titik hubungan yang boleh memberi maklumat mengenai lokasi barangan anda pada bila-bila masa, di mana sahaja!

Lawati kami di laman sosial :

Insta_Icon-300x300FB_ICON1-300x3002000px-Twitter_Logo_Mini.svg_-300x3002000px-Youtube_icon.svg_-300x300

Merong Freight Sdn Bhd

Mohon SEBUT HARGA anda ! Sila isi form berikut. Kami akan memberi maklumbalas dalam mas 24Jam.

Atau hubungi kami di 0351039688 / 9697

Permintaan Sebut Harga

  • (1)Lokasi Pengambilan & Penghantaran (2)Berat Barang & Dimensi Barang (3)Jenis Barang